در رژیم خروج از کتو باید مصرف مواد غذایی فرآوری شده را بسیار محدود نگه دارید.
سوخت اصلی بدن برای تامین انرژی، کربوهیدرات است (قند یا گلوکز)؛ اما در رژیم کتو که خبری از کربوهیدرات نیست، بدن برای تامین سوخت سراغ چربیها میرود.
در واقع مهمترین دلیل تاثیرگذاری این رژیم، این است که کمتر احساس گرسنگی میکنید و خوردن غذاهای مضر و میانوعدههای پرکالری را حذف میکنید.
در این حالت، کبد شما چربی را به مولکولهای انرژی کوچکی به نام کتون تبدیل میکند که مغز و سایر اندامها میتوانند از آن بهعنوان انرژی استفاده کنند.
برخی افراد از ابتلا به مشکلی به نام «کتو فلو» خبر میدهند. این مشکل معمولاً ظرف چند روز تمام میشود و علائم اصلی آن شامل اسهال، یبوست و استفراغ است. بعضی علائم دیگر آن، کمتر رایج است؛ مثلا:
رژیم کتوژنیک باعث کاهش قند خون و سطح انسولین میشود. این ویژگی همراه با افزایش کتونها، مزایایی برای سلامت بدن دارد.
اگر این علایم پوستی بعد از یک هفته برطرف نشدند، لازم است به پزشک مراجعه کنید.
بله. مصرف خامه پرچرب، ماست پرچرب به ویژه ماست یونانی و پنیر پرچرب در رژیم کتو مجاز است، اما به اندازهای که برای شما تعیین شده است.
اما به طور کلی به دلیل اینکه برنامه غذایی این رژیم، مصرف پروتئین ها و چربی ها را توصیه می کند و مصرف کربوهیدرات باید در طول این رژیم به حداقل ممکن برسد و از طرفی بدن مادر و نوزاد نیاز به تمامی ریزمغذی ها و ویتامین ها در این ایام دارد؛ توصیه متخصصین تغذیه این است که قید اینگونه رژیم های لاغری را در شیردهی بزنند و تمرکزشان بر سلامتی خود نمونه رژیم کتوژنیک و فرزندشان باشد. مواد غذایی مجاز در برنامه کتوژنیک
بهتر بتوانید قند خون و در نتیجه دیابت خود را کنترل کنید.
به عنوان میان وعده و یا در کنار وعدههای اصلی میتوانید از سبزیجات کربوهیدرات پایین که در شکل زیر نشان داده شده استفاده کنید.
برای شروع این رژیم حتما باید پزشک خود را در جریان بگذارید؛ مخصوصا اگر در مراحل حساس زندگی مثلا سن رشد، دوران بارداری و شیردهی هستید.
در انجام رژیم کتو کلاسیک شما مصرف تمام مواد خوراکی حاوی قند و کربوهیدراتها را محدود میکنید. هنگامی که ما قند و کربوهیدرات میخوریم، در خون به قند شکسته میشود.
و برخی شرایط دیگر، میتوانند بر متابولیسم شما تأثیر بگذارند و همگی در میزان کاهش وزن شما نقش دارند.